[MBTI] Vaak genoeg denk ik dat mijn introvertheid wel meevalt. Dat ik niet moet zeuren …


Vaak genoeg denk ik dat mijn introvertheid wel meevalt. Dat ik niet moet zeuren ondanks dat mijn MBTI-profiel met meer dan 70% op de introverte schaal zit.

Door een MBTI-test te doen heb ik meer inzicht gekregen in mijn profiel. Zo’n profiel is super handig omdat ik nu een soort van naslagwerk heb over hoe ik in elkaar steek. Natuurlijk is zo’n profiel niet 100% een match maar er zat toch wel heul veel herkenbaarheid in die 243 pagina’s. Waar ben ik sterk in, wat zijn mijn valkuilen, van welk profiel krijg ik vlekken in m’n nek ,welk werk moet ik absoluut niet doen en ook met welk ander MBTI-profiel ik goed kan samen werken.

Ik vond het echt mega interessant en heb er al veel uit kunnen halen. De aha-momentjes kwamen in grote getalen voorbij.

Heb jij ook wel eens zo’n test gedaan?Source

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

close

Ad Blocker Detected!

Refresh